دانلود(دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (word))

عنوان فایل : دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی نوع فایل : word تعداد صفحات : 62 ص شرح مختصر : در بسياري از فرايندها خشك كردن يك كار سخت و مهم است . يك بررسي پژوهشي نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو برايدانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (word)|50487375|aks2029463|خشك كردن افشانه اي,بسته بندی,فناوری نوین غذایی,روش های نوین فرآوری مواد غذایی,word,غذا,دانلود
با سلام و درود خدمت خدمت شما پژوهشگر عزیز در این مطلب از سایت فایل با عنوان دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی (word) هم اکنون آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب مراجعه نمایید .

عنوان فایل : دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی


نوع فایل : word


تعداد صفحات : 62 ص


شرح مختصر :


در بسياري از فرايندها خشك كردن يك كار سخت و مهم است . يك بررسي پژوهشي نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو براي خشك كردن مصرف شده است . پس حتي درصد كوچكي صرفه جويي در مصرف انرژي بهبود قابل توجهي را در كارايي انرژي ايجاد مي كند . افزون بر اين ديگر كيفيت نهايي محصول غذايي به شدت تحت تأثير روش و راهكار خشك كردن قرار دارد. در بخشهاي بعد اين فصل روشهاي جديد خشك كردن و كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني و متراكم مكانيكي مجدد بخار در فرايند خشك كردن آورده شده است. در فرايند خشك كردن مي توان از برخي تركيب ها برا ی افزايش سرعت خشك كردن برخي از محصول های غذايی بهره گيری كرد.


فهرست :


مقدمه


خشك كردن با كهموج (ميكروويو)


اتيل اولئات


خشك كردن صوتي


خشك كردن با پرتو زير قرمز


آب زدايي به روش ميدان الكتريكي و مغناطيسي


بخار داغ


آب گيرنده ها (نم گيرها)


فرايند اسمزي


تركيدن پفكي


خشك كردن كف پوشي


خشك كردن پفي تحت خلا


استخراج با سيال هاي فوق بحراني و كاربرد آن در خشك كردن


استخراج


كاربرد سيال فوق بحراني براي خشك كردن مواد غذايي


افزوني


افزودني حلال كمكي يا اصلاح كننده


امكان پذيري


پرداذش اقتصادي باز فشرده سازي مكانيكي بخار براي يك خشك كن استوانه اي


كاربرد هاي خشك كردن


خشك كردن افشانه اي


فراورده هاي شير


قهوه فوري


چاي فوري


فراورده هاي خشك شدن تخم مرغ


خشك كردن افشانه اي آنزيم ها


ريز اندامواره ها(ميكروارگانيسم ها ) و مخمرها


خشك كردن افشانه اي پروتئين ها ي آب پنير


آبزدايي تراوشي و فن آوري مهارسازي


ميوه ها وسبزي ها


فراورده هاي گوشت و ماهي


غذاهاي با رطوبت متوسط


بازآب پوشي فراورده هاي خشك شده به شيوه تراوشي


بسته بندي مواد غذايي خشك شده


آسيب مكانيكي


ويژگي هاي تراوايي


پيش بيني هاي شيميايي و زيست شيميايي


پيش بيني هاي ميكروبي و بيولوژيكي


نتیجه گیری


عکس از فایل :






ترکیدن پفکی ، خشک کردن، خشک کردن افشانه ای، روش های نوین خشک کردن،فناوری خشک کردن ترکیبی، آبگیری ،پتانسیل ها و اثرات کیفی خشک کردن، آب زدايي به روش ميدان الكتريكي و مغناطيسي, آبزدايي تراوشي و فن آوري مهارسازي, استخراج با سيال هاي فوق بحراني و كاربرد آن در خشك كردن, پيش بيني هاي ميكروبي و بيولوژيكي, تركيدن پفكي, خشك كردن افشانه اي, خشك كردن افشانه اي آنزيم ها, خشك كردن افشانه اي پروتئين ها ي آب پنير, خشك كردن با پرتو زير قرمز, خشك كردن با كهموج, خشك كردن صوتي, خشك كردن كف پوشي, غذاهاي با رطوبت متوسط, فراورده هاي خشك شدن تخم مرغ, فراورده هاي شير, قهوه فوري, كاربرد سيال فوق بحراني براي خشك كردن مواد غذايي, كاربرد هاي خشك كردن, ويژگي هاي تراوايي،دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی-مجله پژوهش های نوین در صنایع غذایی-فناوری های نوین صنایع غذایی-فناوری های صنایع غذایی-نوآوری در علوم و فناوری غذایی-فناوری های نوین چیست-مجله علوم و صنایع غذایی ایران-مقالات صنایع غذایی-



مطالب دیگر:
📜مقاله بررسی شعر نو (نیمایی)📜اصلاح و نوسازی ساختار تجارت داخلی به ویژه در حیطه اصناف📜اصول اقتصاد تولید📜تحقیق در مورد اقتصاد📜تحقیق در مورد اقتصاد ایران📜تحقیق اقتصاد آمریکا چگونه کار می کند📜تحقیق درباره تجزیه و تحلیل کلام📜اقتصاد جهانی‌ نفت‌ و راهكاری‌ منطقه‌ ای‌ برای‌ خلیج‌ فارس📜تحقیق در مورد اقتصاد خرد📜تحقیق در مورد اقتصاد کلان📜تحقیق سرفصلهای اقتصاد كلان📜تحقیق اقتصاد نفت و تحلیل ساختارها📜استانداردهای حسابرسی: كنترل كیفیت در مؤسسات ارائه‌كننده خدمات حسابرسی، سایر خدمات اطمینان بخش📜مقاله تحلیل نهادی از اقتصاد خرد📜مقاله انتقال الکتریکی وجوه و بانکداری الکتریکی در ایران📜مقاله اتوماسیون صنعتی📜مقاله اثر شلاقی در زنجیره تامین📜مقاله اثرات نفت بر اقتصاد کشور و محیط زیست مناطق📜اثرات نفت بر اقتصاد كشور📜مباحث پیشرفته در شبكه های كامپیوتری: بررسی و شناخت شبكه TMN📜پاورپوینت مدیریت و پیکربندی تجهیزات شبکه📜پاورپوینت اینترنت ماهواره ای📜پاورپوینت در مورد بایوس کامپیوتر📜مقاله استاندارد کردن گردش کار مالی و اعتباری📜پژوهش در مورد بلوتوث Bluetooth